SHABU TO GO DEN HAAG FAHRENHEITSTRAAT

SHABU TO GO DEN HAAG FAHRENHEITSTRAAT Handmade SUSHI throughout the day in the KITCHEN

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 583 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Shabu to Go Den Haag Fahrenheitstraat. Meer weten? Ontdek meer

24 jun 2022 om 22:51 Vega box bestaat enkel uit komkommer, avocado en ei… er kan toch wel iets creatievers worden bedacht zonder vlees??
23 jun 2022 om 23:06 Helaas hebben we de unagi rolls moeten weggooien. De vis rook en smaakte niet goed. De bezorger was heel vriendelijk. Fijn dat er genoeg sojasaus bij gegeven wordt. En de sushidozen zien er mooi uit
12 jun 2022 om 0:35 Food was excellent, delivery 25 instead of 60 minutes, very kind delivery person!
11 jun 2022 om 19:49 Eten was weer super! De wakatori karaage zat dit keer in een plastic container met de saus apart maar wel ook in de container zodat alles bij elkaar gegeten kon worden. Heel fijn!
10 jun 2022 om 20:38 Het was weer lekker! En snel bezorgd!
8 jun 2022 om 17:29 Eten prima, bezorging een ramp. Fooi blijkt niet naar de bezorger te gaan, maar te dienen voor onderhoud van de scooters ( aldus de bezorger). Daarbij het verkeerde geleverd.
5 jun 2022 om 21:21 Terrible
2 jun 2022 om 7:55 Top weer!
21 mei 2022 om 22:16 Eten was erg slecht. Sushi smaakt niet vers. De “geflambeerde kaas” op de zalm was helemaal hard geworden. Mijn man die paar sushi’s at, had meteen darmklachten. Ik heb hierdoor niet eens van de sushi kunnen genieten. Weggegooid geld.
14 mei 2022 om 23:40 Heerlijk gegeten!!
14 mei 2022 om 20:50 Heerlijk! Wij hebben genoten !
13 mei 2022 om 20:57 Never order here and save yourself a bad time! - It took 2 hours for them to deliver a poke bowl on. Thru evening. Once the guy was at my door, he insisted me to keep the food. Thuisbezorgd sorted and refunded my money.